NETTBASERT HMS KURS FOR DAGLIG LEDER KUN 990,- GODKJENT HMS KURSBEVIS

Online HMS har lenge etterspurt regulering av hvem som kan tilby HMS Kurs

- Markedet for HMS-opplæring må reguleres. Det mener LO-sekretær Trine Lise Sundnes.

Under forrige ukes konferanse om arbeidsmiljøopplæring, på Folkets Hus i Oslo, var useriøse aktører ett av temaene som ble tatt opp. Både LO og Arbeidstilsynet var enige om at mengden useriøse tilbydere av HMS-kurs er et problem.

Løsningen kan være en godkjenningsordning i regi av Arbeidstilsynet, i følge Sundnes. Også direktør i Arbeidstilsynet Ingrid Finboe Svendsen, støtter forslaget.

”Obligatoriske kurs”

Sundnes har fått høre om flere eksempler der useriøse aktører tilbyr arbeidsledere enkle løsninger på kurs som skal være ”obligatoriske”.

- Vi har mange eksempler på useriøse aktører som skor seg på ”uvitende” arbeidsgivere som betaler i dyre dommer for et par timers nettkurs, sier LO-sekretæren. En næringsdrivende fikk for en tid tilbake oppringing fra et slikt firma . Firmaet informerte om at det kurset de tilbød var pliktig og at de samarbeidet med Arbeidstilsynet. Kurset kunne man ta på nett. Det skulle ta en halv time og koste 3999 kroner – på tilbud.

Med en godkjenningsordning vil de seriøse tilbyderne få bedre vilkår, slik at arbeidsmiljølovens krav og intensjoner kan følges opp bedre.

HMS Kurs for daglig leder 990,-

HMS kurs for verneombud 1990,-

Du som daglig leder kan nå bestå HMS kurs på ca 1 time. Tradisjonelle HMS kurs kan ta opp til en hel arbeidsdag og gjerne med unødvendige høye utgifter. Med vårt tilbud til e-læring kan du gjennomføre kurset i fred og ro akkurat når det passer deg.

Fra 2007 har flere flere tusen kunder valg vårt system

Arbeidsgivere er en sammensatt målgruppe. Noen leder konserner med titusener ansatte i inn- og utland, mens andre har et fåtall medarbeidere og er selv aktive i produksjonen.Det er 173.321 arbeidsgivere i Norge, og tre fjerdedeler av dem har færre enn ti ansatte (SSB, 2006). Produksjonen favner også bredt fra vareproduserende industri, bygg eller anlegg til transport- hotell- eller konsulenttjenester. Et HMS Kurs skal være nyttig for alle arbeidsgivere, uansett bransje og bedriftens størrelse. Derfor må vårt HMS Kurs bli i generell i form

Online HMS Kurs kun 990,-

Online HMS ble satt opp i 2007 og er i dag den mest erfarne leverandøren på HMS Kurs

Vårt HMS Kurs for ledere er basert på E-Læring slik at du som kunde kan ta ditt HMS Kurs for ledere når det passer deg

Med på kjøpet vil du også få med gratis Internkontrollsystem som du kan benytte deg av i bedriften.

Vårt HMS Kurs for ledere koster 990,-

NETTBASERT HMS KURS FOR DAGLIG LEDER KUN 990,-

· Du sparer opp mot 70%, vår pris er kun 990,- eks mva
· Du mottar HMS Kursbevis umiddelbart etter du har bestått
· Ingen skjulte kostnader på vårt HMS Kurs
· Gratis oppdateringskurs om du ønsker dette
· God rabatt på HMS Kurs for verneombud

HMS Artikkler

Generelt om Helse, Miljø og Sikkerhet

KONTAKT

Administrasjon
E-post: kundeservice@onlinehms.no
Telefon: 9905 1111